FÅ ET TILBUD PÅ DIN TRYKSAG

Jeg laver grafisk design til trykte medier og digitale platforme.

PRODUKTION AF GRAFIK, BILLEDER OG TEKST

Jeg hjælper med at skabe din tryksag eller visuelle identitet.

01.

Logo og visuel identitet

Et logo er første skridt, i forhold til at opbygge din visuelle identitet. Logoet skal kendetegne din virksomhed og samtidigt adskille sig fra markedet og konkurrenterne, med et unikt og genkendeligt design. Kontakt mig, så jeg kan hjælpe med at skabe dit logo, der passer til din målgruppe.

02.

Visitkort

Visitkortet er et godt redskab til at skabe kontakten mellem virksomheder og kunder ift. produkter og services. Visitkortet anvendes til bla. til forretningesmøder, netværksmøder og messer Jeg kan hjælpe med at skabe dit visitkort, der er tilpasset målgruppen i et kreativt og flot design

03.

Folder og brochure

Folderen eller brochuren har til formål at markedsføre din virksomhed med information, aktiviteter eller produkter. Den kan anvendes som eks. vis et messetilbud, kampagneprogram, kursusprogram eller menukort. Kontakt mig og få et tilbud på udarbejdelse af din folder eller brochure.

04.

Andet grafisk arbejde

Mangler du en hjælpende hånd til en tryksag eller andet grafisk arbejde, så tag kontakt til mig og lad os snakke opgaven igennem. Jeg er master uddannet indenfor webdesign og grafisk design og har mindst 15 års erfaring med udbarbejdelse af tryksager, infografik og hjemmesider.

RING ELLER SKRIV

Flere kunder med et genkendeligt og unikt design

Den visuelle identitet er vigtig når din virksomheds værdier og visioner skal formidles. Det er afgørende, at der skabes genkendelighed mellem din hjemmeside, visitkort, flyers, sociale medier og alle andre steder, hvor din virksomhed er synlig.

Kontakt mig hvis du har brug hjælp til din visuelle identitet og/eller dit grafiske design.

LOGO, BROCHURE, VISITKORT, MV.

Prisestimater på grafisk design.

Opgave Pris ex. moms.
Logofra 3500 kr.
Visitkortfra 3000 kr.
Folder/brochurefra 4500 kr.
Løsblad/flyerfra 3500 kr.
Infografikfra 500 kr.

RING ELLER SKRIV

Kontakt mig

Mads Fischer
22 24 49 60
mail@madsfischer.dk

6 + 3 =