NY HJEMMESIDE – UDEN BINDING

Jeg skaber effektive hjemmesider, med høj brugervenlighed, konverteringsevne og synlighed i søgemaskiner.

EN MOBIL OG SEO VENLIG HJEMMESIDE

WordPress CMS – et fornuftigt valg til en professionel hjemmeside

WordPress er det absolut mest anvendte system (CMS) i verden, der danner skelettet for hjemmesider. Samtidigt forbedres og optimeres WordPress hyppigt, hvilket er årsagen til at jeg anvender systemet, til de hjemmesider jeg skaber.

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen afhænger af hvilke funktioner og sidetyper hjemmesiden skal indeholde. F.eks. webshop, medlemslogin, bookingsystem eller fotoalbums.

Størstedelen af de hjemmesider jeg laver, prissætter jeg mellem 9.000,- og kr. 18.000,- ekskl. moms.

Tema, design og opsætning

Jeg skaber WordPress hjemmesider ud fra et nyt designtema, eller som en tilpasning af et eksisterende tema. Hvilken løsning der er den bedste, kommer an på hjemmesidens indhold og funktioner, samt økonomien til projektet.

Hvad får du?

  • En mobilevenlig hjemmeside, der er tilpasset alle skærmstørrelser.
  • En hjemmeside der er bygget til søgemaskiner.
  • En hjemmeside uden binding og som du har fuld kontrol over.
  • En online manual, med grundlæggende informationer, du skal bruge til at redigere WordPress hjemmesiden.

Forløbet

01. Målgruppe, indhold og ønsker

Indledende samtale og tilbud

ZVi indleder med at du fortæller mig om dine ønsker til, hvad hjemmesiden skal kunne og hvordan den skal se ud. Desuden, hvem din målgruppe, konkurrenterne og hvad den skal indholde. Herefter  sender jeg et tilbud på hjemmesiden.

02. Tilpasset design efter ønsker

Designforslag og eksempler

wPå baggrund af vores samtale, udarbejder jeg et eller flere forslag på designet til hjemmesiden. Jeg opretter tillige en designguide, som visualiserer farvevalget og skrifttypekombinationerne. Efter din godkendelse, er vi klar til at udvikle hjemmesiden.

03. Design af hjemmeside og feedback

Udvikling af din hjemmeside

Nu hvor vi har alle nødvendige oplysninger, går jeg igang med at udvikle hjemmesiden. Efter at design, struktur, tekst samt billeder er sat op, mødes vi online, hvor du har mulighed for, at dele din feedback og ændringer, som jeg retter til, på hjemmesiden.

04. Webhotel og optimering

Test og lancering

Når udviklingsprocessen og designet er gennemført, tester jeg hjemmesiden igennem i en række browsere og skærmstørrelser. Hjemmesiden sættes online og gøres aktiv overfor søgemaskiner og kunder, når den er flyttet til et webhotel.

05. Opdatering af WordPress

Support og vedligeholdelse

WordPress og hjemmesiden modtager jævnligt sikkerheds og funktionsopdateringer, der skal holdes ajour. Det kan jeg hjælpe med herfra. Enten på timebasis eller som en løbende aftale. Du er naturligvis også velkommen til selv at holde hjemmesiden opdateret.

RING ELLER SKRIV

Kontakt mig

Mads Fischer
22 24 49 60
mail@madsfischer.dk

1 + 1 =