FÅ EN SERVICEAFTALE – UDEN BINDING

En servicetaftale til din WordPress hjemmeside

OPDATERINGER – OPTIMERING – SIKKERHED – BACKUP

Jævnligt vedligeholdelse af WordPress og hjemmesiden

Software er sårbart

Software såsom WordPress, skal opdateres så det hele tiden er sikkert og i stand til at udnytte den teknologiske udvikling. Sandheden er at al software er sårbart.

Det gælder også den software der får din WordPress hjemmeside til at køre. – Hver dag bliver tusindvis af hjemmesider mål for hacking og angreb, herunder både store virksomheder som Facebook og Instagram, men også mindre virksomheder.

Vedligholdelse – Gør det selv?

At vedligeholde hjemmesiden med opdateringer, sikkerhed og backups, kan være både tidskrævende og besværligt. Det tager fokuset væk fra de opgaver der driver virksomheden fremad og stjæler den tid, der ellers kunne være blevet brugt på at opbygge relationer og tiltrække kunder.

Jeg hjælper dig med at holde hjemmesiden up-to-date, der sikrer at funktionaliteterne og brugervenligheden bevares selv, hvis hvis der skulle opstå problemer.

Serviceaftalens indhold

01.

Softwareopdatering – WordPress, tema og plugins

Der kommer hele tiden nye opdateringer til WordPress og de mange tilknyttede plugins og temaer. Jeg holder hjemmesiden up-to-date og sikrer bevarelsen af funktionaliteterne, brugervenligheden og sikkerheden.

02.

Sikkerhed og beskyttelse mod hacking og malware

Jeg sikrer din hjemmeside ved hjælp af udvalgte og tilpassede sikkerhedsplugins. Samtidigt bruges stærke adgangskoder og filer beskyttes mod hacking og malware.

03.

Backup af hjemmeside og gendannelse ved fejl

Hvis dit website skulle blive udsat for hacking, er det afgørende at have en komplet sikkerhedskopi, så websitet hurtigt kan gendannes. Jeg sørger for daglig backup af hele din hjemmeside.

04.

Hastighedsoptimering

Hjemmesider, der opererer langsomt, risikerer sanktioner fra Google, samtidig med at dine kunder mister tålmodigheden. Jeg foretager løbende tilpasninger på dit website for at sikre, at det fungerer så hurtigt og effektivt som muligt.

RING ELLER SKRIV

Kontakt mig

Mads Fischer
22 24 49 60
mail@madsfischer.dk

8 + 6 =