PERSONOPLYSNINGER OG DATASIKKERHED

Persondata- og cookiepolitik

Generelt

Dine personoplysninger behandles forsvarligt, sikkert og i overensstemmelse med lovgivningen, uanset om jeg modtager oplysningerne fra dig eller tredjemand.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du:

  • tilmelder dig mit nyhedsbrev (se mere i afsnittet om nyhedsbrev)
  • kommenterer på min blog
  • tilmelder dig notifikationer på blog-kommentarer
  • skriver til mig via kontakformularen eller e-mail

i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Dine personoplysninger behandles altid forsvarligt, sikkert og fortroligt hos mig og mine underleverandører. Jeg opbevarer dine personoplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter.

Hjemmesiden er SSL-krypteret, hvilket er den højst mulige sikkerhed på internettet. Jeg kan, ligesom alle andre, desværre ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet herunder min kontaktformular og tilmelding til nyhedsbrev, da der altid er risiko for, at uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes elektronisk, men mine sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres og opdateres løbende for at sikre, at dine personoplysninger fortsat håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder.

Herudover har jeg truffet en række øvrige tekniske og administrative foranstaltninger for at sikre dine personoplysninger.

Statistik og analyse

Mit nyhedsbrev indeholder “web beacons”, som er små gennemsigtige billedfiler, der ved hjælp af Mail Poet tillader mig at analysere, om mine mails bliver åbnet.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Cookies

Websitet bruger alene teknisk nødvendige cookies. En teknisk cookie sørger for, at hjemmesiden fungerer. Da jeg kun anvender teknisk nødvendige cookies, skal du ikke give samtykke til brugen af disse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: rikke@rikkeekelund.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Kontaktperson: Mads Fischer
Adresse: Sydkærsvej 100, 2650 Hvidovre
CVR-nr: 37575313
Mobil: +45 224444960
Mail: mail@madsfischer.dk
Web: www.madsfischer.dk